Rólunk

Rólunk

Kézzel készített díszgyertyákat, illatgyertyákat készítünk, szezonális termékekkel kiegészítve.

Célunk a minőségi gyertya iránti piaci rés kiszolgálása. Minden termékünk anyagában színezett és illatosított. Fő termelési körünk a figurás gyertyák melyek nagy részletességgel kidolgozottak. Alapanyagainkat a MOL Nyrt-től közvetlenül vásároljuk, szakértelmünknek, közel két évtizedes tapasztalatunknak, elhívatottságunknak eredménye az a minőség, amit képviselünk. 

Elsősorban nagykereskedelmi értékesítésben vagyunk érdekeltek, amelyek segítségével Magyarországon közel 3000 üzletben találhatóak meg a termékeink, amelyek száma folyamatosan emelkedik, az újabb üzleti felkérésének köszönhetően.

Ezekben az üzletekben megtalálhatók az alapvető termékeink, ide soroljuk a születésnapi számgyertyát, tortagyertyát, úszógyertyát, illetve a felmerülő igényeket kielégítő termékeinket, szezonális gyertyáinkat.

A termékeket Magyarországon állítjuk elő, Székesfehérváron.

Kik vagyunk?

Tilingerné Peszeki Zsuzsanna vagyok, a gyertyakészítést, férjemmel, Zoltánnal kezdtük el. Termékeinket hosszas kísérletezések során tudtuk tökéletesre fejleszteni, ez hozzásegített minek ahhoz is, hogy az elmúlt 15 évben termékválasztékunk többszörösére nőtt, ezzel párhuzamosan nagymértékben tudtuk javítani az „égési időt”. Számomra a gyertyakészítés a kreativitásom kiteljesedése, amely kézzelfogható formában ölt testet.

Tilinger Zoltán vagyok, szerszámkészítő végzettséggel rendelkezem, amelynek köszönhetően az egyszerűtől, a speciális öntőformák kialakításán át, az egyedi sorozatgyártás kéréseknek is eleget tudunk tenni. A gyertyaöntés fortélyait, a magas fokú anyagismeretei tudásom segítségével fejlesztettük tökéletessé az évek alatt. Magas minőségű termékeinknek, illetve a versenyképes árainak köszönhetően tudtunk egyre nagyobb vevőkört kialakítani.

Tilinger Dániel vagyok, a családi vállalkozásunkban, a marketing, illetve a 21. századi kihívásoknak való megfelelés a legfontosabb feladatom. Termékeink elkészítésének technológiai folyamataiban gépesített gyártósort nem alkalmazunk, viszont a kézzel készített termékek minőségét digitális felszerelésekkel tudjuk jobbá tenni (pl: hőtartó edények, hűtött asztal, digitális kijelzők).